"Казус": Богатирьової у Раді не було, а за скасування пільг вона проголосувала

Середа, 5 вересня 2007, 10:41

Депутат Верховної Ради 5 скликання від Партії регіонів Тарас Чорновіл називає випадковим "казусом" те, що картка лідера парламентської більшості Раїси Богатирьової у вівторок голосувала за ухвалення законів під час  її відсутності.

Він підтвердив, що Богатирьова у вівторок у Верховну Раду не заходила, додавши, що не знає причини її відсутності, пише в середу "Газета по-київськи".

"Такі бувають казуси: просто хтось випадково натиснув замість неї. Що поробиш?", - заявив Чорновіл.

Як відомо, у вівторок заступник голови фракції Партії регіонів Василь Кисельов повідомив, що Богатирьова вранці була прооперована в зв'язку із запаленням ясен і пробуде в лікарні ще близько тижня.

У той же час, інформації про поіменне голосування на сайті Верховної Ради свідчить, що голос Богатирьової був зарахований у загальну суму тих, хто проголосував у вівторок за виправлення до закону "Про статус народного депутата", який скасовує депутатські пільги.

"Я пробував на сайті Ради відкрити і подивитися деякі нюанси, і саме розгляд сьогоднішнього (у вівторок) порядку денного щось не відкривається. Це мені складно коментувати", - зазначив Чорновіл.

У свою чергу, його колега по партії Михайло Чечетов визнав: "Так, напевно, картка була.... А Раїса Василівна дійсно прихворіла, так...".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування