Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богатирьова відправляє Ющенка у відставку

Неділя, 23 вересня 2007, 17:28

Глава фракції Партії регіонів у парламенті 5 скликання Раїса Богатирьова вважає, що президент Віктор Ющенко після виборів повинен піти у відставку.

Так вона прокоментувала незгоду Ющенка з постановою ЦВК, що заборонила йому вести політичну агітацію, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

"Президент виступив з нападками на рішення ЦВК, що визнала його винним у втручанні у виборчий процес. Він продовжує вважати себе вище будь-якого закону. Це неприйнятно", - підкреслила Богатирьова.

Вона нагадала, що Комітет виборців України також сказав, що президент перетнув, принаймні, "етичні межі", беручи участь у кампанії від імені "помаранчевих" сил.

За її словами, "істерика, під знаком якої пройшла сьогоднішня прес-конференція Віктора Ющенка, цілком зрозуміла".

"Згідно з усіма соціологічними прогнозами, всі його зусилля виявилися марними – рейтинг даного передвиборного блоку неухильно падає. А, отже, падає й особистий рейтинг його почесного голови, який, за всіма демократичними канонами, після виборів повинен, як порядна людина й відповідальний політик, піти у відставку", - вважає Богатирьова.

"Хотілося б нагадати президентові, який є гарантом прав і свобод всіх громадян України, що гідно програвати теж потрібно вміти", - додає вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування