Стає зрозуміло, хто в НУНС підтримує ідею Ющенка

П'ятниця, 5 жовтня 2007, 17:56

Лідер УНП, яка входить до виборчого блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Юрій Костенко закликає підтримати президента в його прагненні об'єднати країну.

Про це йдеться в заяві Костенка розміщеній на сайті блоку.

За словами Костенка, всі відповідальні політичні сили мають підтримати Віктора Ющенка в його прагненні об’єднати країну, не допустити появи нових ліній розриву після проведених виборів.

"Зараз ми мусимо показати українському народові і всьому світові, що для українських політиків єдність, соборність їхньої держави – непорушна цінність. Це – найміцніший фундамент майбутнього розвитку нашої країни. Це буде також добрим сигналом для світової спільноти про те, що Україна подолала поділ за партійно-регіональною ознакою", - наголосив він.

Костенко закликав політиків до спільної роботи на благо народу. На його думку, у Верховній Раді шостого скликання має бути утворена така більшість, яка відображала б інтереси і сподівання усіх людей – від Заходу до Сходу, з Півночі до Півдня.

"Такий підхід випливає з реалій, які склалися за підсумками виборів. Це логіка, продиктована державним інтересом", - заявив Костенко.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...