Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПАРТІЯ РЕГІОНІВ ГРОЗИТЬСЯ СКЛАСТИ МАНДАТИ

Субота, 6 жовтня 2007, 13:25

Кандидат у депутати від Партії регіонів Нестор Шуфрич не виключає можливості складення депутатами від партії своїх мандатів.

В ефірі програми "Свобода" на каналі "Інтер" у п'ятницю ввечері він назвав це "одним з варіантів" розвитку подій.

"Від Партії регіонів залежить, буде новий парламент чи не буде. І, повірте мені, можливий різний розвиток подій", - підкреслив він.

Шуфрич також не відповів на запитання "нашоукраїнця" Олександра Третьякова, чи готова Партія регіонів працювати в парламентській опозиції. Замість цього він нагадав про ситуацію, коли депутати від БЮТ і "Нашої України" склали свої мандати, зробивши в такий спосіб парламент недієздатним.

Шуфрич також повідомив, що питання про те, чи буде партія оскаржувати вибори, буде вирішуватися після обнародування остаточних офіційних результатів голосування.

"Коли буде остаточний документ, тоді ми і будемо вирішувати, оскаржувати ці вибори чи ні", - відзначив він.

"Давайте обережно вживати слово "фальсифікація", - звернувся він до Третьякова, - тому що напроситеся, і ще раз підемо на вибори вже без фальсифікацій".

Разом з тим, член Партії регіонів Сергій Ківалов у розповсюдженому в п'ятницю повідомленні також не виключив складення депутатами від партії своїх повноважень.

"Якщо влітку 2006 року, коли більше третини народних депутатів уже діючого парламенту подали заяви про відставку, конституційні підстави для недієздатності Верховної Ради були більш ніж спірними, то восени 2007, якщо більш 150 депутатів кожної з політичних сил не приймуть присягу народного депутата, потрібно буде знову призначати вибори у Верховну Раду", - відзначив він.

"А якщо уявити собі, що саме так все й відбудеться. Що ж станеться? Та нічого страшного. Ще мінімум на рік продовжиться ефективна робота уряду Віктора Януковича", - вважає Ківалов.

Водночас кандидат у депутати від ПР Інна Богословська в ефірі "Свободи слова" на ICTV заявила, що Партія регіонів складе мандати, якщо не буде створено широкої коаліції.

"Партія регіонів ніколи не дозволить, щоб половина України знаходилася в меншості і в опозиції. Якщо ви будете викручувати руки переможцю цих виборів, якщо ви не зможете поставити свої власні амбіції нижче, ніж доля країни і благо країни, ми не візьмемо мандати, ми підемо на нові вибори. І ці вибори будуть такими агресивними", - підкреслила вона.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...