Члени організації екс-персони нон-грата спаплюжили символи України

П'ятниця, 19 жовтня 2007, 12:28

Євразійський союз молоді заявляє про здійснення акту паплюження державних символів України на горі Говерла.

"Силами окремого гірського підрозділу ЄСМ на горі Говерла спиляно й спаплюжено символ окупації України – Тризуб", - йдеться на сайті організації.

"Знищено гранітну дошку української сектантської церкви. Розбито гранітний пам'ятний знак, присвячений т.зв. "конституції України", - додається в повідомленні.

Фото з сайту організації

"Замість символу українських коллаборантів жовто-блакитного прапора над горою піднято прапор Євразійського Союзу Молоді. Гора Говерла перейменована на пік Сталіна", - заявляють члени організації.

"Цим безпрецедентним актом євразійського ентузіазму ЄСМ заявляє, що час т.зв. "незалежної України" закінчується. Замість потворного лімітрофного утворення ми побудуємо Велику Україну в складі Євразійської Імперії", - йдеться на сайті.

Також союз попереджає, що у випадку призначення прем'єр-міністром Юлії Тимошенко вони не зможуть "зупинити своїх українських активістів від превентивних акцій прямої дії проти т.зв. керівництва цієї псевдокраїни".

Євразійський союз молоді - російська молодіжна політична організація. Створена в 2005 році як молодіжна структура в рамках Міжнародного Євразійського Руху, очолюваного філософом і геополітиком Олександром Дугіним.

Як відомо, влітку 2006 року Дугін був оголошений персоною нон-грата в Україні, після чого Росія у відповідь заборонила в'їзд на свою територію Петру Порошенку і Миколі Жулинському.

Пізніше сторони домовилися зняти накладені заборони і надалі утриматися від подібних заходів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування