"Наша Україна" знову скликає Майдан

Четвер, 15 листопада 2007, 15:02

Партія "Народний Союз Наша Україна" і громадська організація "Народна варта" подали заявки в Київську міську державну адміністрацію на проведення масових акцій на Хрещатику і Майдані Незалежності 22 листопада з нагоди річниці "помаранчевої революції".

Про це журналістам повідомив начальник Головного управління внутрішньої політики Київміськадміністрації Віктор Гончарук.

За його словами, НСНУ і "Народна варта" планують провести в центрі Києва мітинг, молебень і концерт у рамках святкування річниці, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

За словами Гончарука, вони подали заявку на участь в акціях близько 70 тис. осіб.
Більш точний час проведення акцій Гончарук не повідомив.

Крім того, він сказав, що в КМДА є стара заявка від Партії регіонів на проведення безстрокової акції на Майдані Незалежності, у рамках якої на Майдані встановлені намети.

Гончарук відзначив, що управління має намір 20 листопада провести нараду з усіма організаторами акцій, що претендують на Майдан.

Однак він додав, що на даний момент предметів суперечки між заявниками на проведення акцій немає.

Як повідомлялося, у 2005 році Ющенко заснував День Свободи 22 листопада для затвердження свободи і демократії, виховання почуття національної гідності, а також з огляду на історичне значення подій осені 2004 року, названих "помаранчевою" революцією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування