Соцпартія обрала собі голову

Субота, 17 листопада 2007, 17:25

Олександра Мороза переобрано головою Соціалістичної партії.

Проти його обрання проголосувала лише 1 людина - представник партії Степанов, який перед цим висунув на посаду голови партії Станіслава Ніколаєнка.

Водночас Ніколаєнко взяв самовідвід.

"Я прекрасно розумію ситуацію. На цьому етапі є лише одна людина, яка має авторитет і знання, щоб вести партію. Це Олександр Мороз. Дякую тим, хто міг би мене підтримати і пропоную підтримати Олександра Мороза", - зазначив Ніколаєнко.

Мороз також подякував за переобрання головою партії.

Водночас на початку з'їзду Мороз пропонував провести таємне голосування щодо обрання голови партії, щоб уникнути звинувачень у тиску.

Серед можливих кандидатів він назвав Валентину Семенюк, Станіслава Ніколаєнка, Василя Цушка.

Водночас о 18:10 делегати не підтримали ініціативу про таємне голосування. Ймовірною причиною цього є те, що в більшості делегатів замовлені квитки на дорогу додому на 20 годину.

У вересні 2006 року Мороза вже переобирали головою Соцпартії.

Водночас делегати обрали Валентину Семенюк головою контрольної комісії. Також обрали 106 представників політради партії.

При цьому, незважаючи на протести окремих представників, в політраді залишилися Іван Бокий, Станіслав Ніколаєнко, Ярослав Мендусь. Водночас колишній лідер СМС Євген Філіндаш за власним бажанням був виключений з членів політради.

Також на з'їзді обговорювалася можливість об'єднати посади голови партії та її першого секретаря. Остаточне рішення з цього питання буде ухвалено політрадою партії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування