Начальників ЗМІ Черновецького визнали "профнепридатними"

Вівторок, 27 листопада 2007, 13:40

Профільна комісія Київради рекомендує Київському міському голові Леоніду Черновецькому звільнити із займаних посад в. о. головних редакторів комунальних газет "Хрещатик", "Вечірній Київ" і "Українська столиця".

За повідомленням прес-служби Київської міськорганізації Партії регіонів, постійна комісія Київради з питань культури, інформаційної політики визнала в. о. головредів професійно непридатними.

"Ми заслухали на засіданні нашої комісії керівників цих газет і дійшли висновку про їхню професійну невідповідність займаним посадам", - заявив голова комісії Олександр Прогнімак.

Жоден із запрошених на засідання керівників комунальних ЗМІ не надав членам комісії концепції газети або іншого документа, що визначає основні напрямки розвитку видання.

Вони були не готові, незважаючи на попередження про розгляд саме цих питань на засіданні комісії.

"За словами в. о. редакторів, концепції всіх трьох видань зараз знаходяться в стані розробки або доопрацювання. Ця ситуація триває вже півтора роки", - заявив Прогнімак.

Також невдоволення викликало те, що в.о. головредів не надали Київраді бюджетних запитів на потреби своїх видань на 2008 рік.

"Мене все це не дивує, якщо врахувати, що не всі в.о. головних редакторів комунальних київських газет мають відповідну фахову освіту і достатній досвід роботи", - відзначив голова комісії.

Постійна комісія прийняла рішення звернутися до Київського мера з рекомендацією звільнити згаданих осіб від виконання обов'язків.

За словами Прогнімака, комісія вирішила заслухати на своєму засіданні керівників комунальних ЗМІ через численні скарги, що надходять до комісії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування