Бродський своїми очима бачив роман Тимошенко і Шуфрича

Вівторок, 4 грудня 2007, 14:54

Михайло Бродський обіцяє випустити книгу про відносини лідера БЮТ Юлії Тимошенко і міністра надзвичайних ситуацій Нестора Шуфрича.

Про це Бродський заявив "Українській правді", коментуючи слова Шуфрича про те, що Бродським рухає комплекс невдалого Шекспіра.

"Я спеціально випущу книгу "Нет повести печальнее на свете, чем повесть о бюджетном комитете". Саме в бюджетному комітеті відбулося зближення Тимошенко і Шуфрича", - сказав Бродський.

"Суспільство має право знати всю правду", - додав він

"Я стверджую, що Нестор і Юля, як близькі один одному люди, приїжджали до мене додому на звану вечерю, і свідком цього були моя дружина, моя охорона і моя домробітниця. І після цього Турчинов улаштував Тимошенко скандал за таку необережність", - заявив Бродський.

Він також обурився тим, що Шуфрич у своєму коментарі назвав його "Монєй".

"Так, я єврей, і це всі знають, і Михайло – це не єврейське ім'я. Однак і Нестора всі наближені до Тимошенко називають Настею", - додав Бродський.

Бродський також назвав нещирими слова тітки Юлії Тимошенко Антоніни Ульяхіної про те, що вони всією родиною скидаються їй на Луї Віттон.

"Нехай Тимошенко розповість про дев'ять тисяч квадратних метрів офісної площі в Дніпропетровську, які їй подарував Лазаренко, і зараз там знаходяться, у тому числі й офіси БЮТ", - додав Бродський.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News