Рудьковський підпрягає до себе Яценюка, Луценка й Балогу

Субота, 15 грудня 2007, 11:12

Міністр транспорту і зв’язку Микола Рудьковський заявляє, що і представники секретаріату президента та інші високопосадовці літають за кордон за державний кошт.

Про це він заявив у п'ятницю в ефірі програми "Свобода" на каналі "Інтер", коментуючи порушення СБУ кримінальної справи щодо незаконного використання державних коштів у Мінтрансі на суму 390 тис. грн.

"Подивіться, Юрій Луценко більше десяти поїздок із сім’єю в Крим, подивіться, Арсеній Яценюк з бюджету оплачував поїздки, з міністерського фонду... Я, як міністр, знаю, скільки літає керівник секретаріату президента, члени секретаріату президента, сім’я – використовують авіакомпанію "Україна" в своїх приватних інтересах", - стверджує Рудьковський.

Міністр наголосив, що він летів чартерним рейсом у Париж, відповідно до затвердженого Кабінетом міністрів відрядження, і виконував службові обов’язки.

Відповідаючи на запитання, що на борту літака робила стороння особа, він зауважив, що цю інформацію необхідно перевірити, і якщо ця інформація підтвердиться, то за переліт цієї особи необхідно буде заплатити.

Рудьковський підкреслив, що на час, коли в ЗМІ була поширена інформація, що він нібито ховається від допиту, він взагалі не отримував повістки.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування