Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович погрожує широкими акціями протесту

Субота, 22 грудня 2007, 18:29

Екс-прем'єр, лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що опозиція не допустить звільнень за політичними мотивами.

"Ми сьогодні, як опозиція, маємо свої конституційні обов'язки. І ми зобов'язані ефективно контролювати владу", - заявив політик в інтерв'ю телеканалові "Росія", що буде транслюватися ввечері в неділю.

"І не тільки контролювати, але й, звичайно, підказувати альтернативні рішення, які, на наш погляд, є більш ефективними для тієї чи іншої галузі, для економіки країни, для виконання соціальних програм" - цитує Януковича "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу партії.

"Опозиція буде не тільки в парламенті. Все буде залежати від того, як буде працювати влада. Якщо вона буде працювати ефективно, звичайно, наші дії будуть адекватними. Якщо ж влада буде працювати так, як вона вже продемонструвала своїми першими кроками, наша реакція буде гострою й рішучою", - сказав він.

Янукович заявив, що вже зараз у центральних органах виконавчої влади і на місцях "розгортаються фактично політичні люстрації".

"Сьогодні почали вже пропонувати звільняти просто рядових працівників міністерств, відомств, деяких адміністрацій у регіонах. Говорять, ваша влада пішла, і ви повинні йти", - відзначив він.

"Якщо найближчим часом ми це не зупинимо, ми будемо організовувати широкі акції протесту проти того, щоб за політичними ознаками звільняли людей у порушення законів України, звільняли, лише тому, що вони мали якесь відношення до уряду Януковича", - підкреслив екс-прем'єр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування