Богатирьовою від президента задоволені і в "НУ-НС", і в "Регіонах"

Понеділок, 24 грудня 2007, 15:21

Партія регіонів позитивно оцінює призначення одного зі своїх лідерів Раїси Богатирьової секретарем Ради нацбезпеки та оборони.

Про це заявила член фракції Партії регіонів Ганна Герман, повідомляє УНІАН.

"Ми позитивно оцінюємо це призначення. Це дуже розумний і виважений вибір. Раїса Василівна може багато що зробити для подолання розділення країни", - сказала Герман.

Вона назвала Богатирьову "досвідченим, збалансованим політиком". "Ми раді цьому призначенню й знали про це ще зранку. Це призначення ще раз підтверджує те, що президент налаштований на об'єднання країни", - наголосила вона.

У свою чергу член фракції "НУ-НС" Юрій Ключковський називає призначення Богатирьової позитивним сигналом частині Партії регіонів, яка налаштована на конструктивну співпрацю з усіма гілками влади.

"Це хороший знак. Думаю, що це сигнал для тих, хто у складі Партії регіонів шукає конструктивну співпрацю", - сказав він.

Водночас, Ключковський зазначив, що президент тим самим дає зрозуміти радикально налаштованій частині Партії регіонів, що "без об'єднання зусиль" в Україні неможливо на краще змінити ситуацію.

"Об'єднати Україну можна лише через пошук співпраці", - сказав він.

Ключковський зауважив, що оцінювати ефективність цього призначення можна буде через деякий час.

При цьому, за його словами, у зв'язку з цим призначенням перед парламентом стоятиме складне завдання, оскільки коаліція була схильна до того, аби саме Богатирьова зайняла посаду першого заступника голови Верховної Ради.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування