Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія регіонів створить комісію й вимагатиме усунути Луценка

Неділя, 20 січня 2008, 10:41

Партія регіонів ініціюватиме створення спеціальної депутатської комісії для розслідування інциденту між міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком та мером Києва Леонідом Черновецьким.

Про це повідомила народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман в інтерв’ю газеті "Хрещатик".

"Ми будемо ініціювати створення спеціальної депутатської комісії, яка буде розслідувати цей інцидент", - повідомила вона.

"Ми будемо вимагати усунення Луценка від виконання обов’язків міністра на період роботи цієї комісії", - сказала також Герман.

Водночас інший депутат від Партії регіонів Олександр Стоян висловив думку, що за такий інцидент президент має відправити міністра у відставку.

"Мабуть, тепер стає зрозуміло, чому блок НУ-НС так поспішає зняти депутатську недоторканність. Коли вони б`ють мера міста, наступними, напевно, будуть бити депутатів. Це приклад демократії по-луценківськи. Президент мав би негайно відправити його у відставку", - заявив Стоян.

Разом з тим, народний депутат від Блоку Литвина Олег Зарубинський назвав цей випадок безпрецедентним явищем.

"Якщо це було одноосібне побиття з боку міністра внутрішніх справ, то це просто безпрецедентне явище для будь-якої країни. Має бути зразкове для всіх громадян України покарання", - підкреслив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування