Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко думає, що Луценко і Черновецький дискредитують державу

Понеділок, 21 січня 2008, 19:03

Президент Віктор Ющенко називає поведінку міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та мера Києва Леоніда Черновецького такою, що дискредитує державу.

Про це він сказав в інтерв’ю УНІАН.

Ющенко зауважив, що хоч і не був присутній при цьому інциденті, він розуміє, чому цей випадок набув такого резонансу.

"Сьогодні факт є в тому, що два високопосадовця держави припустилися до поведінки, яка дискредитує державу, всіх нас", - сказав президент.

Він нагадав, що дав доручення генеральному прокурору Олександру Медведьку протягом 4 днів встановити всі обставини цього інциденту, доповісти главі держави і дати публічну оцінку цим подіям.

"Я переконаний, що всі ми повинні виходити, у тому числі і в даному епізоді, з того, що закон один для всіх", - сказав президент, наголосивши, що він розуміє, "яка сьогодні іде політизація цього питання, тому що кожна сторона намагається виловити свою рибку у цій воді".

"Переконаний, що через правоохоронні органи, через керування виключно законом по даному епізоду ми можемо знайти достойну відповідь для держави, для мерії, для Міністерства внутрішніх справ", - сказав він.

Водночас Ющенко зауважив, що йому як президенту хотілося, аби люди, наділені таким високим статусом, пам’ятали, що за ними держава, і що мільйони людей можуть або обговорювати їхню поведінку, або брати приклад з них.

"На жаль, це прикрий випадок, і я думаю, що у найближчі декілька днів Генеральна прокуратура запропонує свою оцінку цих подій і врегулювання цього скандалу", - підкреслив президент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування