БАЛОГА ВИЙШОВ ІЗ НСНУ

П'ятниця, 15 лютого 2008, 15:26

Глава секретаріату президента Віктор Балога вийшов із Народного союзу "Наша Україна".

Про це йдеться в заяві Балоги, розповсюдженій прес-службою президента.

"Оголошую про свій вихід із Народного Союзу "Наша Україна". Це рішення ретельно продумане й остаточне", - йдеться в заяві.

"Вважаю, що всі ефективні можливості, пов’язані з моїм перебуванням у лавах "Нашої України", повністю вичерпані. Мий вихід з партії зніме питання співвідношення між моїми функціями як глави секретаріату президента і як члена президії НСНУ. Будуть припинені всілякі спекуляції щодо моєї ролі у внутрішньопартійних процесах", - підкреслює Балога.

"Завжди був і буду людиною дії, тому не можу збавляти швидкість власного політичного і громадського життя", - заявив глава секретаріату.

Балога подякував усім колегам по партії "за пережите і зроблене". "Вірю в здатність "Нашої України" і надалі залишатися потужною, впливовою та авторитетною політичною силою", - зазначив він.

"З минулого, навіть недавнього, дивлюся в майбутнє. Нині мій головний мотив – це необхідність розвитку, руху вперед, виходу на нові рівні", - водночас відзначає Балога.

"Зараз потрібно знаходити новий політичний інструментарій, сучасні форми політичного діалогу, політичної конкуренції та взаємодії. Необхідно відчутно посилити демократичний фланг, забезпечити переваги політичних сил демократичного спрямування над партіями, які намагаються нав’язати суспільству і країні гасла з далекого минулого. Треба підніматися на вищі рівні загальнодержавного мислення, втілювати амбітні програми", - пояснює він.

Він запевнив, що і надалі гратиме активну роль у політиці. "Маю конкретні політичні плани. Упевнений, що вони будуть втілені", - зазначив Балога.

"Окремо підкреслю: незалежно від обставин моя участь у політичних процесах завжди буде пов’язана з Віктором Ющенком як особистістю, людиною високих принципів і благородних цілей", - йдеться в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування