Балога покинув партію, бо НУНС не дотримав слова

Неділя, 24 лютого 2008, 19:44

Голова секретаріату президента Віктор Балога вийшов із "Народного Союзу Наша Україна" через зволікання зі створенням єдиної партії на базі блоку НУНС.

Про це він розповів в інтерв’ю телеканалу "Інтер", показаному в неділю ввечері.

За словами Балоги, зараз не стоїть питання, чи буде створено новий пропрезидентський проект. "Стоїть питання про те, що ми не повинні стояти на місці. Це і стало причиною мого виходу", - заявив він.

"Все лежить на поверхні. В грудні місяці витік термін, коли 9 засновників блоку НУНС повинні були прийняти політичне, моральне й людське рішення. Вони давали слово президенту, коли формували виборчий блок на позачергових виборах, про створення єдиної політичної сили на базі виборчого блоку. На жаль, грудень пройшов, уже завершується лютий, ніхто про це не думає", - розповів Балога.

"Я вважаю, що це шлях в нікуди. Скажу чесно, я не звик програвати і не хочу бути в тому форматі, який сьогодні працює", - додав він.

Водночас глава секретаріату президента спростував припущення, що шість членів НСНУ, які залишили партію минулого тижня, знаходяться під його впливом.

"Завтра знову в тому чи іншому регіоні хтось вийде з лав "Нашої України", і будуть говорити, що це однодумці Балоги. Насправді це не так, тому що кожна людина, яка вийшла станом на сьогодні - це особистість", - зазначив Балога.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News