Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ обізвав Черновецького страусом, у якого більше немає бункера

Четвер, 28 лютого 2008, 10:02

Фракція БЮТ у Київраді подала заявку на проведення позачергової сесії Київради, заявила лідер фракції Тетяна Мелехова.

"Поведінка Черновецького останнім часом нагадує поведінку страуса, який засунув голову в пісок і сподівається, що всі негаразди пройдуть повз нього. Щоб не бачити й не чути депутатів, він відмінює чергові сесії Київради ", - сказала депутат.

"Леонід Черновецький то переховується від депутатського корпусу у лікарні від "страшного" ляпасу, то вигадує абсурдні причини перенесення сесії. Черновецький готовий іти на все, щоб не проводити чергової сесії Київради", - додала вона.

На думку Мелехової, "причина проста - зараз він позбавлений своєї гвардії, "більшості" у Київраді, за якою він ховався, як у бункері, яка служила йому "вірою і правдою" виконуючи будь-які його забаганки - але у відповідності до рішення судів у нього її немає".

"Черновецькому, як київському міському голові, таки доведеться звітувати за свою діяльність перед депутатами Київради: про відсутність реальної допомоги постраждалим від афери з "Еліта-центром", за незаконну забудову у Києві, за дії своїх підлеглих та родичів, проти яких Генпрокуратура порушила кримінальні справи", - заявила депутат.

"У Леоніда Черновецького не вистачає часу для проведення сесій Київради. Йому вкрай необхідно терміново вирішувати питання про закриття порушених справ Генпрокураторою, вирішувати питання з ЦВК Києва, щоб не реєструвати нових депутатів Київради", - додала вона.

Зате, зауважила Мелехова, "Черновецький знаходить час для особистих шоу, де кияни знову чують солодкі обіцянки".

"Однак, беззаконня, корупція, обман, шантаж, які Черновецький здійснює протягом всієї своєї каденції на посаді київського міського голови, не можуть тривати вічно", - наголосила депутат.

Вона повідомила, що "фракція БЮТ у Київраді в установленому законом порядку подала заяву для проведення позачергової сесії".

"Якщо у Черновецького є причини затягувати проведення сесій і боятися відповідальності, то ми, депутати Київради, які прийшли вирішувати проблеми киян, не можемо зволікати з вирішеннями проблем нашого міста", - заявила Мелехова.

"Наша фракція розраховує на підтримку інших депутатських фракцій", - додала вона.

Як відомо, сесію Київради перенесено на 13 березня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...