Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ГПУ не може знайти Цушка - йому загрожує доля Рудковського

П'ятниця, 29 лютого 2008, 12:19

Генеральний прокурор Олександр Медведько заявляє про неявку колишнього міністра внутрішніх справ Василя Цушка на допити в справі про захоплення 24 травня 2007 року Генпрокуратури.

Про це він сказав на брифінгу, повідомляють "Українські новини".

"Ускладнюється розслідування справи тому, що Цушко один раз з'явився на допит як свідок і більше не з’являється. Ми не можемо його розшукати", - сказав Медведько.

Він сказав, що справа проти Цушка не порушена.

Реклама:

"Якщо слідчо-оперативна група дійде до відповідного висновку, і Цушко буде ухилятися від слідства, то, можливо, до нього будуть застосовані заходи, як і до (екс-міністра транспорту і зв'язку Миколи) Рудьковського (арешт)", - зазначив Медведько.

Як відомо, 24 травня співробітники "Беркута" зламали вхідні двері в Генпрокуратуру і двері в приймальню генпрокурора. Це відбулося після звільнення генерального прокурора Святослава Піскуна.

25 травня Генпрокуратура порушила кримінальну справу проти Цушка за перевищення службових повноважень.

ВІДЕО ДНЯ

20 червня Печерський районний суд Києва скасував постанову колишнього виконувача обов'язки генпрокурора Віктора Шемчука про порушення кримінальної справи проти Цушка за перевищення службових повноважень.

19 жовтня Апеляційний суд Києва зобов'язав Печерський районний суд Києва повторно розглянути законність порушення Генпрокуратурою кримінальної справи проти Цушка і справ у зв'язку з подіями в Генпрокуратурі 24 травня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування