Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ВИЧЕРПАВ РЕЗЕРВИ І ПІШОВ ДО НАРОДУ

Середа, 5 березня 2008, 12:05

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що його політична сила переходить до масових акцій протесту проти вступу України до НАТО.

Про це він сказав після завершення засідання погоджувальної ради парламенту у середу.

"Партія регіонів вичерпала резерв своїх можливостей щодо пошуку шляхів переконання помаранчевих лідерів у згубності їхньої позиції. Тепер ми будемо звертатися за підтримкою до народу", - заявив Янукович.

"Нехай громадяни України скажуть, чи підтримують вони політику підписання таємних документів, які несуть загрозу розриву добросусідських відносин та стратегічного партнерства з нашим найбільшим сусідом – Російською Федерацією? Нехай наші співвітчизники запитають у чинної влади, чому вона не хоче порадитися з народом стосовно доцільності приєднання до ПДЧ в умовах, коли в суспільстві щодо цього чутливого питання немає єдності", - додав він.

На думку Януковича, тепер "влада отримає відповідь, але не в парламентських стінах, а від народу".

Лідер Партії регіонів також повідомив, що на погоджувальній раді фракції не дійшли компромісу щодо розблокування роботи парламенту.

За його словами, більшість знехтувала вимогами Партії регіонів. Янукович також звинуватив коаліцію у небажанні знайти компроміс.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування