ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ ПРОСИТЬ ВІДСТОРОНИТИ ЙОГО ЧЕРЕЗ ГАНЬБУ

Четвер, 13 березня 2008, 09:31

Київський міський голова Леонід Черновецький просить президента Віктора Ющенка відсторонити його від виконання обов’язків голови КМДА на 10 днів.

Як передає кореспондент УНІАН, про це йдеться у листі Черновецького до президента, озвученому перед початком засідання сесії Київради у четвер секретарем Київради Олесем Довгим.

У листі зазначається, що в середу на засіданні уряду прем’єр-міністр та міністри розглядали діяльність КМДА. Під час засідання, як пише Черновецький, лунали вислови на його адресу, які ганьблять його честь та гідність.

У зв’язку з цим він звертається до президента України з вимогою створити незалежну та неупереджену комісію, яка вивчить діяльність столичної влади.

На цей час Черновецький просить відсторонити його від виконання обов’язків і вважати, що у цей час він перебуватиме у безоплатній відпустці за власний рахунок за власним бажанням.

Як повідомлялося, 12 березня уряд, заслухавши звіт міжвідомчої робочої групи Кабміну з перевірки роботи КМДА, ухвалив рішення звернутися до президента з проханням звільнити Черновецького з посади голови КМДА.

Водночас уряд ухвалив рішення звернутися до Верховної Ради з пропозицією невідкладно розглянути питання, що стосується рішення про проведення дострокових виборів мера Києва і Київради.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...