Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Долю бютівських перебіжчиків Київради вирішили в Рівненській області

Четвер, 13 березня 2008, 10:11

Радивілівський райсуд Рівненської області скасував рішення з'їзду БЮТ від 2 червня 2007 року в частині, у якій було затверджене рішення дострокового припинення повноважень депутатів Київської міської ради від фракції БЮТ.

Про це в четвер перед початком пленарної сесії Київради заявив головний державний виконавець підрозділу примусового виконання рішень Головного управління юстиції в місті Києві Сергій Крайчинський.

"У Головному управлінні юстиції відкрите виконавче провадження по примусовому виконанню рішення від 7 березня 2008 року Водовилівського райсуду Рівненської області, яким зупинена дія рішення міжпартійного з'їзду БЮТ від 2 червня 2007 року в частині, якою було затверджено рішення, що достроково припиняються повноваження депутатів Київської міської ради", - заявив Крайчинський.

За його словами, рішення суду забороняє київській територіальній виборчій комісії і районним територіальним виборчим комісіям починати будь-як дії по виконанню рішення з'їзду БЮТ від 2 червня 2007 року.

Раніше 11 січня 2008 року Дніпровський районний суд Києва призупинив провадження в справі про позбавлення з'їздом БЮТ повноважень 15 депутатів Київради до розгляду Конституційним Судом закону про імперативний мандат.

1 лютого Адміністративно-апеляційний суд прийняв ухвалу, що рішення з'їзду БЮТ від 2 червня 2007 року про позбавлення депутатських повноважень 15 депутатів Київради, які обрані за квотою БЮТ, але перейшли в іншу фракцію, є законним.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...