У Тимошенко на виборах буде клон

Вівторок, 29 квітня 2008, 20:02

У виборчому бюлетені по виборам до Київради буде два Блоки Тимошенко - "Блок Юлії Тимошенко" і "Блок Тимошенко - Київський прорив".

Як передає "Інтерфакс-Україна", київський тервиборчком на засіданні у вівторок задовольнив заяву блоку "Київський прорив" і взяв до відома його намір змінити назву на "Блок Тимошенко - Київський прорив".

Голова Київського тервиборчкому Галина Білик підтвердила журналістам, що у виборчому бюлетені буде стояти назва даного блоку зі змінами, тобто "Блок Тимошенко - Київський прорив".

Раніше лідер даного блоку Віра Тимошенко також подавала заяву в тервиборчком про реєстрацію її кандидатом у мери, однак комісія відмовила їй у зв'язку з неналежним оформленням документів.

Тервиборчком на засіданні у вівторок також затвердив тексти виборчих бюлетенів по виборам мера Києва й депутатів Київрада.

Відповідно до рішення, у виборчий бюлетень по виборам київського міського голови будуть внесені 79 кандидатів за алфавітом, як установлено законом.

У бюлетень по виборам депутатів Київради будуть внесені назви 37 міських організацій блоків і партій відповідно до результатів жеребкування.

Білик повідомила журналістам, що бюлетень по виборам мера буде зеленуватого кольору, а по виборам до Київради - бежевого. Розміри бюлетенів будуть встановлені пізніше виходячи з технологічних можливостей поліграфкомбінату "Україна", де вони будуть друкуватися.

За словами Білик, виходячи з досвіду попередніх виборів, бюлетень по виборам до Київради по довжині буде становити не більше 80 см, по виборам мера - близько 1 м.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування