"Регіони" і К° готові узятись за розправу над Семенюк

Четвер, 15 травня 2008, 10:11

Опозиція готова розглядати в парламенті питання про відставку голови Фонду державного майна за двох умов.

Про це на початку засідання Верховної Ради заявив голова парламенту Арсеній Яценюк.

"Опозиція заявила про те, що готова розглядати питання про відставку голови Фонду держмайна і зразу виставила дві умови", - сказав він.

"Перша умова – це розгляд державної програми приватизації, і умова друга - внесення змін до закону про держбюджет з чітким висловленням позицій, куди будуть відправляти гроші, отримані від приватизації", - пояснив Яценюк.

Спікер повідомив, що "не виникає жодних заперечень у жодної з фракцій щодо розгляду законопроектів про безмитне ввезення продуктів харчування і м'яса".

"Там є шість законопроектів – три основних і три альтернативних. Нехай представники уряду визначаються, за який із законопроектів голосувати. Всі фракції готові до розгляду законопроектів", - заявив Яценюк.

Він нагадав, що "учора був день уряду і сьогодні знову день уряду". Яценюк сказав, що пропонуватиме "поставити у порядок денний усі урядові законопроекти, які і так в ньому стоять".

"Повністю день приділити вирішенню цих питань. І таким чином пройти сьогоднішній день. Також включити законопроект про підвищення відповідальності за порушення Правил дорожнього руху", - додав спікер.

Яценюк зазначив, що названі ним пропозиції будуть обговорюватися на погоджувальній раді керівників фракцій, а остаточне рішення він зможе оголосити депутатам об 11 годині. У роботі парламенту оголошено перерву.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News