Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Зелених привидів" Литвина вдалося затримати

Неділя, 25 травня 2008, 16:30

На дільниці №56 на Печерську за допомогою міліції затримано двоє дівчат, які роздавали талони фальшивого соцопитування, яким контролювалося голосування за Блок Литвина.

Як повідомляє прес-служба БЮТ, кожен талон мав відривний куточок зеленого кольору.

Пізніше по таким зеленим клаптикам паперу, людей, що отримали талон, помічав касир, який видавав першу частину грошей і телефон, куди потрібно надіслати ММS з фотографією бюлетеня за Блок Литвина. Другу частину грошей видавали у одному з гуртожитків.

Прес-служба БЮТ також повідомляє, що активістами блоку викрита група зловмисників, які купували голоси студентів Аграрного університету столиці.

Молодий чоловік неподалік виборчої дільниці роздавав по 150 гривень тим, хто погоджувався сфотографувати свій бюлетень у кабінці для голосування, де мала б стояти відмітка напроти прізвища Кличка. Наразі координатора підкупу виборців допитують у Голосіївському РОВД.

Як повідомлялося, про фальшиве соцопитування з зеленими клаптиками паперу заявляли вже, крім БЮТ, Блок Кличка та Партія регіонів. Водночас Блок Литвина заперечує інформацію про свою причетність до підкупу виборців на дільницях.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування