Гелетей: Шуфрич буде "бігати по килиму", за "тріскотню" треба відповідати

П'ятниця, 30 травня 2008, 13:00

Начальник Управління Держохорони Валерій Гелетей обіцяє не калічити під час поєдинку депутата від Партії регіонів, екс-главу МНС Нестора Шуфрича, але хоче показати йому, що за свої слова потрібно відповідати.

"Я сказав йому, що не зламаю йому ні руки, ні ноги, але просто поясню, що це таке. Він звідти інвалідом не піде, нехай не думає, що його там будуть ламати. Але нехай знає, що за порожню балаканину і тріскотню теж треба відповідати", - говориться в коментарі Гелетея, опублікованому газетою "Дело".

"Для мене це принципово. За свої слова треба відповідати. Сказав – хай тепер робить", - підкреслює начальник Управління УДО.

При цьому Гелетей не хоче коментувати слова Шуфрича про їхній двобій, вважаючи, що той "просто займається піаром".

"Хочу пояснити, звідки це пішло. Ми проводили змагання. Я сам на них виступав. По їх закінченні журналісти мені поставили запитання: "З ким би ви хотіли вийти на килим?" Я сказав, жартуючи, що не проти поборотися з Валерієм Коновалюком – це народний депутат, який займається дзюдо. Додав, що можна і з тим же Шуфричем, який багато необ'єктивного каже про нашу службу", - розповідає Гелетей.
.
За його словами, Шуфрич "жарт одразу підхопив", сказавши: "Буду битися, бій без правил, поки не знепритомнію, поки не буде болючих прийомів...".

"Але в нього є одна вимога: щоб я пішов у відставку. Для мене соромно, що хтось – Шуфрич – висуває вимогу і говорить мені, що я маю написати заяву про відставку. Але для мене було б соромно, якби я програв такому, як Шуфрич. Це для мене принципово", - зазначає Гелетей.

"Якщо програти такому бійцю, як Шуфрич, то начальником Держохорони просто нема чого бути. Але, менше з тим, я ж не ставив ніяких вимог, ніяких умов. Я просто погодився", - пояснює він.

При цьому Гелетей ремствує: "Після цього він (Шуфрич) починає змінювати формат двобою: те не можна і це не можна. Починається біганина по килиму".

"Змагання в тому форматі, у якому Шуфрич спочатку пропонував, триває не більше хвилини. А так він буде бігати по килиму і дві, і три, і п'ять хвилин, а потім говорити, що "я з начальником Держохорони бився дві хвилини". Я не хочу за ним бігати, тим більше з суддею, з яким будь-які удари будуть забороненими, і суддя зніме мене з виступу через заборонені удари", - заявляє Гелетей.

"На сьогодні ніяких переговорів із Шуфричем із цього питання я не веду. Я усім кажу: приведіть його в залу. Не треба зі мною домовлятися, просто подзвоніть, і я приїду. І будемо битися на тих умовах, що він спочатку озвучив", - говорить він.

"Якщо я не приїду, тоді Шуфрич може говорити, що я боягуз", - додає начальник Управління Держохорони.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування