Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенку не подобається, що Тимошенко хоче бути Дідом Морозом

Вівторок, 3 червня 2008, 10:56

Президент Віктор Ющенко наголошує, що Конституційний Суд ухвалив справедливе рішення щодо закону про формування дохідної частини Держбюджету.

Про це він сказав у Верховній Раді, коментуючи позитивне голосування депутатів за цей закон з його пропозиціями.

"Я переконаний, якщо ми чесні українці, ми повинні були аплодувати такому рішенню КС. Добре, що він прийшов до такого професійного тлумачення цього рішення", - сказав Ющенко.

При цьому він відкинув звинувачення збоку БЮТ у тому, що КС своїм рішенням зруйнував Держбюджет.

"Там хтось із БЮТ ставив запитання про трагедію, яку ухвалив КС і зупинився бюджетний процес. Я вам хочу нагадати: КС не скасовував жодного закону. Він сказав і Верховній Раді, і президенту: "Колеги, всі закони, які ухвалені в цій країні будьте добрі виконувати", - сказав президент.

"А в нас соціальних законів сформовано на 75 мільярдів. Ухвалюється бюджет, приймається 30 мільярдів для фінансування. Вибачте, а 40 мільярдів хто буде фінансувати. КС сказав одне: якщо прийнятий закон, його треба виконувати. Якщо ви не в змозі виконати закон, його треба або змінити, або скасувати", - додав він.

"Кожний, хто пропонує нову соціальну ініціативу, хоче бути в країні новим Дідом морозом. Роздавати. Ніхто, правда, не хоче дати відповіді, де це взяти", - обурився Ющенко.

Як відомо, президент наклав вето на закон про зміни деяких законодавчих актів щодо формування одхідної частини бюджету і відправив його зі своїми пропозиціями на повторний розгляд Верховної Ради.

У вівторок депутати проголосували за цей закон з пропозиціями Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...