Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Замість зустрічі з євродепутатами Ющенко тихцем з’їздив до шахтарів?

П'ятниця, 13 червня 2008, 11:38

Зустріч президента Віктора Ющенка з лідерами фракцій Європейської народної партії та Європейських демократів була скасована у зв’язку з від’їздом президента на місце аварії в шахті ім. Карла Маркса в Єнакієве.

Про це розповів голова фракції Європейської народної партії у Європарламенті Жозеф Доль на спільному брифінгу з прем’єром Юлією Тимошенко, відповідаючи на запитання, які пояснення він отримав від української сторони у зв’язку зі скасуванням зустрічі.

"Пояснення дуже просте. Ви знаєте, що в одній з шахт сталася аварія, і через це президент був змушений внести зміни в свій графік зустрічей для того, щоб поїхати на цю шахту", - сказав він, додавши що відповідна зустріч була призначена на четвер.

Разом із тим, Доль додав, що ї сама євроделегація прибула до Києва з запізненням.

"У нас теж були проблеми, ми із запізненням прилетіли до Києва, але все таки нас зустріла секретар Ради нацбезпеки та оборони України (Раїса Богатирьова)", - повідомив голова фракції Європейської народної партії у Європарламенті

"Вона, правда, з іншої партії, але це нічого", - додала до цього Тимошенко.

Між тим, Доль також зазначив, що на даний момент не підтвердженою є присутність президента Ющенка на саміті Європейської народної партії 19 червня у Брюсселі.

Раніше повідомлялося, що 19 червня Тимошенко відвідає з одноденним візитом Брюссель, де візьме участь у заходах, присвячених ювілею Європейської народної партії.

Між тим, на сайті президента України станом на 11:33 відсутня інформація про участь Ющенка в цих заходах.

Також у графіку Ющенка ані на четвер, 12 червня, ані на п’ятницю, 13 червня, не значиться поїздка в м. Єнакієве Донецької області, де у неділю стався потужний вибух на шахті.

Раніше стало відомо, що раніше запланована зустріч лідерів фракції Європейської народної партії і Європейських демократів Європарламенту із президентом Ющенком була скасована за 24 години до їхнього візиту в Україну без будь-яких пояснень.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування