Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черновецький не збирається на "клоунаду" Тимошенко

Середа, 18 червня 2008, 10:13

Київський міський голова Леонід Черновецький заявив, що не має наміру бути присутнім на засіданні Кабінету Міністрів 18 червня.

Про це в середу повідомляє прес-служба КМДА.

"Я, мер Києва, підзвітний киянам, а не бездарним управлінцям-політикам, які погіршують їхній життєвий рівень. І переді мною стоять завдання з вирішення проблем мешканців столиці, питань життєзабезпечення міста", - сказав він.

Він підкреслив, що не бачить необхідності бути присутнім самому або його заступникам на "довгих і даремних" нарадах за участю Тимошенко, які "не приносять жодних реальних результатів".

"Я не вважаю за потрібне брати участь у черговій політичній клоунаді, затіяній Тимошенко. Ми маємо займатися справою і згладжувати наслідки її безграмотної економічної політики", – заявив Черновецький.

"Звинувачувати голів обласних адміністрацій у зростанні інфляції – це економічно безграмотно. Звичка Юлії Тимошенко перекладати на інших відповідальність за власну бездарну управлінську та економічну політику вже стає нормою", - сказав Черновецький.

"Саме за її влади Україна скотилася до чергової інфляційної ями. Тепер уся країна спостерігає за її спробами знайти винних", – заявив Черновецький.

Мер підкреслив, що неодноразово запрошував Тимошенко до прямого ефіру, щоб вона дала відповідь усій Україні стосовно сьогоднішнього стану економіки, та яким чином вона збирається виправляти ситуацію.

"На жаль, жодних реальних заходів щодо виправлення ситуації, окрім популізму і чергових самовихвалянь з боку Тимошенко, народ України не побачив, і дуже мало надії, що колись побачить", – відзначив Черновецький.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування