Дочка і зять Тимошенко потрапили в міліцію після бійки з внутрішніми військами?

Субота, 21 червня 2008, 11:47

Дочка і зять прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Євгенія і Шон Карр потрапили в міліцію після конфлікту з бійцями внутрішніх військ.

Як повідомляє в суботу газета "Сегодня", у п'ятницю о 22:15 Шон Карр побив в Одесі двох бійців внутрішніх військ, які охороняли в'їзд на пляж Ланжерон з парку Шевченка.

Євгенія і Шон Карр намагалися проїхати на пляж на байку в супроводі ще трьох "екіпажів" із двох людей кожний. Видання припускає, що вони брали участь у Гоблін байк-шоу, яке зараз проходить в Одесі.

Дорога до моря була перекрита шлагбаумом, тому що в'їзд на трасу здоров'я, яка йде уздовж берега, на машинах заборонений. Пускають тільки велосипедистів - для них біля шлагбауму залишили невеликий проїзд. Тут постійно чергує наряд з 2-3 бійців внутрішніх військ.

"Коли вони відмовилися підняти для Шона шлагбаум, той накинувся на них з кулаками. Байкери, вгледівши бійку, пригрозили підняти "гоблінів", мовляв, ті прийдуть і швидко все рознесуть. За словами свідків, від хлопців йшов перегар", - пише газета.

За словами очевидців, двоє хлопців із внутрішніх військ одержали травми, у них синці на тілі.

"Закінчилася справа тим, що Карру заламали руки і повели у відділ міліції. При цьому він голосно сварився, причому по-російськи. Євгенія пішла за ним у відділ. Байк на якийсь час залишився біля шлагбаума, потім його, очевидно, забрав хтось зі знайомих Шона", - пише "Сегодня".

Газета пише, що на місце відразу з'їхалося міліцейське начальство, заступники мера Одеси Вахтанг Убірія і Михайло Кучук і декілька депутатів міськради. Один з них, бютівець Георгій Селянин заявив кореспондентові "Сегодня", що нічого не сталося. На місці події на той час зібралася безліч журналістів.

Через якийсь час після того, як Євгенія і Шон потрапили у відділ, у будинку виключили світло, о 00.15 відділ взагалі закрили. Від нього на великій швидкості від'їхала "Газель" з написом "Міліція", за нею направилася "Газель" з номерами Держохорони. Близько 00.30 Шона Карра відвезли з міліції на "Газелі" одеського Дельфінарію.

Водночас вдень у суботу в прес-службі УМВД Одеської області агентству "Інтерфакс-Україна" спростували дану інформацію. Повідомлення ЗМІ також спростували й організатори Гоблін байк-шоу.

Разом з тим, представник УМВС в Одеській області підтвердив агентству "Українські новини", що міліція в ніч на 21 червня затримала зятя прем'єр-міністра Юлії Тимошенко Шона Карра в Одесі за непокору та опір представникам правоохоронних органів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...