Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка ще сподіваються вписати в бюджет свої рядки

Субота, 5 липня 2008, 18:33

У секретаріаті президента сподіваються, що зміни до держбюджету на 2008 рік будуть допрацьовані з урахуванням зауважень президента Віктора Ющенка.

Про це сказав керівник головної служби соціально-економічного розвитку секретаріату президента Роман Жуковський журналістам у суботу, передає УНІАН.

Зокрема, Жуковський висловив сподівання, що документ буде допрацьований з урахуванням зауважень президента, а також пропозицій, висловлених у суботу міністрами під час засідання уряду.

Він також сподівається, що при доопрацюванні змін бюджету будуть враховані й результати наради, яку президент планує провести з цього питання в понеділок.

У свою чергу міністр юстиції Микола Оніщук зазначив, що уряд, ухвалюючи рішення, сформував позицію про те, "щоб направити проект змін держбюджету у Верховну Раду, проте водночас, враховуючи, що консультації з президентом продовжуються в ході підготовки документа до розгляду й по деяких позиціях, можливо, ще не завершені, дозволити прем`єр-міністру і міністру фінансів вносити в рамках затверджених макроекономічних показників і структурних позицій окремі зміни".

Як повідомлялося, в суботу Кабінет міністрів затвердив законопроект про внесення змін до держбюджету на 2008 рік.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...