Тимошенко відправила автопікет під вікна Черновецького

Понеділок, 7 липня 2008, 20:37

Асоціація міжнародних автоперевізників відмовилася від пікетування Кабінету міністрів 8 липня, як це передбачалося раніше, й пікетуватиме тільки Київську міську державну адміністрацію.

Про це УНІАН повідомив член ради АсМАП, член страйкового комітету асоціації Валерій Черненко.

За його словами, АсМАП відмовилася пікетувати Кабмін через досягнуті у понеділок домовленості з прем`єром Юлією Тимошенко, проте під стіни Київміськдержадміністрації у вівторок прийдуть близько 1 тис. протестувальників і ще 5 тис. вантажних автомобілів стоятимуть на під`їздах до Києва в рамках акції протесту проти заборони на в`їзд вантажівок до столиці.

"О 7.00 починають вантажівки, а ми о 9.00 починаємо пікетування КМДА. У нас тайм-аут по Кабміну, оскільки сьогодні була зустріч із прем`єр-міністром, було засідання щодо наших питань і прийнято практично по всіх позитивне рішення, залишилося їх затвердити на папері", - сказав Черненко.

За його словами, всі необхідні нормативні документи планується затвердити цієї середи, 9 липня, на засіданні уряду.

"Нас запросили на 10 ранку до Кабміну, в середу, на засідання Кабміну, де будуть затверджені всі нормативні документи", - сказав Черненко.

"Біля КМДА близько 1 тис. людей очікується, основні люди будуть у нас на трасах, вантажівки підійдуть до міста, але входити в нього не будуть, очікується в межах 5 тис. вантажівок", - додав він.

Як відомо, перевізники, зокрема, вимагають скасувати розпорядження КМДА щодо заборони в`їзду до Києва вдень вантажного транспорту.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування