У БЮТ пообіцяли януковичам виробити 60 мільйонів тонн навозу

П'ятниця, 11 липня 2008, 15:04

У БЮТ вважають розгляд парламентом звіту уряду і намагання висловити йому недовіру розправою над Кабміном Юлії Тимошенко.

"Однозначна оцінка фракції намагання сьогодні поставити це питання – це примітивне бажання розправитись", - заявив з трибуни парламенту лідер фракції БЮТ Іван Кириленко.

При цьому він висловив думку, що ця розправа опозиції не вдалася.

Реклама:

"Я не знаю, як назвуть журналісти сьогоднішнє дійство – хто назве бліц-кріг, хто назве фарс, але я можу сказати одне – він не вдався. Ви виглядали, наші колеги, непереконливо. Хто готував доповідь шановному Миколі Яновичу?", - обурився Кириленко.

Далі він розкритикував доповідь Азарова щодо роботи уряду.

"Во первих строках свеого письма звертатись до уряду і вопрошать "Доколє?", і коли уряд відповість за падіння індексів індексів ІДА, IBF, доу джонса, абвгд опрст... Мені здається, що виборцям падіння цих індексів так же цікаво, як збої в роботі синхрофазотрону на мисі Канаверел у штаті Флорида", - сказав Кириленко.

ВІДЕО ДНЯ

"А закінчив Микола Янович: "Правительство достойно отставки, потому что не в состоянии призвести 60 миллионов навоза". Спасибі. Произведем", - додав він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування