Яценюк закрив сесію словами про деградацію

П'ятниця, 11 липня 2008, 19:45

Спікер Арсеній Яценюк закрив третю сесію Верховної Ради 6-го скликання.

"Мені навіть зараз не з руки виступати зі скромной речью. Нема з чим виступати. На превеликий жаль, український парламент певним чином суттєво деградував. І це заслуга наша, і ні чия інша", - сказав Яценюк, закриваючи сесію.

"Але, як це не дивно, ми все таки знаходимо компроміси", - додав він.

При цьому Яценюк зазначив, що "все, що погане у діяльності парламенту знає все суспільство" і повідомив, що депутати "зробили доброго".

"Все таки за 14 років СОТ наш парламент ратифікував? Наш парламент. Вперше за історію України до Конституційного Суду наше подання про скасування депутатської недоторканності? Ми це зробили? Ми це зробили. Бюджет прийняли і сьогодні живемо за цим бюджетом? Прийняли. Скасували Тендерну палату, яка не могла бути скасована доволі тривалий час", - сказав він.

"Так. Цього мало. В силу того, що політичні еліти не готові до жорстких соціальних і економічних реформ. Але я сподіваюся, що наступну сесію ми почнемо по-іншому і я її почну з доповіді голови Верховної Ради, щоб висловити власні політичні позиції з того, що відбувається у країні і парламенті", - додав Яценюк.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...