Дружити так дружити. Тимошенко зіграє у футбол з поляками

Понеділок, 14 липня 2008, 16:43

Прем'єр Юлія Тимошенко вважає за доцільне створити єдину українсько-польську систему звітності перед УЄФА про підготовку до Євро-2012.

Про це вона заявила в понеділок на прес-конференції після першого засідання Міжурядового українсько-польського комітету з питань підготовки і проведення до Євро-2012.

"Думаю, було б дуже корисно нашим двом країнам, і ми з цим згодні, мати єдину систему звітності перед УЄФА з виконання наших генеральних планів підготовки до Євро-2012", – заявила Тимошенко, повідомляє Обком з посиланням на УНІАН.

Вона повідомила, що наступне засідання комітету пройде 15 вересня напередодні звіту перед УЄФА.

Також Тимошенко сказала, що в ході засідання сторони досягли попередньої домовленості про проведення 14 вересня в Україні дружнього футбольного матчу урядів України і Польщі "для того, щоб символізувати нашу дружбу й абсолютну скоординованість у підготовці до такого великого футбольного свята".

"Дружити так дружити", – підкреслила Тимошенко.

Використовуючи футбольну термінологію, Тимошенко зазначила, що уряди України і Польщі будуть захисниками в процесі підготовки країн до Євро-2012.

"Що стосується спільної роботи, то ми одне до одного не зробимо жодного підкату... і до складних питань журналістів ми завжди будемо надійними голкіперами", – підкреслила Тимошенко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування