Регіоналів, які вимагають повести Луценка до психіатра, обізвали "дахом"

Середа, 23 липня 2008, 13:47

Партія регіонів вимагає від прем’єр-міністра Юлії Тимошенко негайно зробити подання на звільнення міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

Про це йдеться в заяві Партії регіонів, поширеній в середу.

Як зазначається у повідомлення, партія вимагає звільнення Луценка "у зв’язку з брутальним порушенням ним законів, Конституції і прав людини під час затримання виконувача обов’язків Харківського міського голови Геннадія Кернеса".

Також Партія регіонів вимагає від Генпрокуратури негайного порушення кримінальної справи проти Луценка також "у зв’язку з брутальним порушенням ним законів, Конституції України і прав людини під час затримання виконувача обов’язків Харківського міського голови Геннадія Кернеса".

"Партія регіонів також вимагає, щоб Генпрокуратура зробила все для того, щоб здійснити негайно психіатричну експертизу Луценка, оскільки його дії є неадекватними", - додається в заяві прес-служби.

У свою чергу "Народна Самооборона" закликала прем’єра Юлію Тимошенко "і далі послідовно дотримуватися лінії уряду, спрямованої на викорінення корупції...і не йти на поступки тим силам, які прагнуть повернути в Україні часи вседозволеності, безвідповідальності та безкарності".

"Ми заявляємо, що ніякі показові істерики наших політичних опонентів не зупинять нашого лідера Юрія Луценка та громадянський рух "Народна самооборона" у прагненні навести у державі порядок та встановити диктатуру закону!", - сказано у заяві "Народної Самооборони", розміщеній на її сайті.

У партії вважають, що "зухвалість, з якою Партія регіонів почала апелювати до прем‘єра, вимагаючи подання на звільнення міністра внутрішніх справ, слугує зайвим підтвердженням того, що окремі представники цієї політичної сили ніколи не товаришували з законом".

"Згадана політична сила давно перетворилася на своєрідний "дах" для тих високопосадовців, які своє відверте нехтування законом звикли видавати за опозиційні політичні переконання", - сказано у заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News