Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кернес крутить пресі плівки, як його уб'ють, а за дверима вже чекають двоє

Середа, 23 липня 2008, 15:48

Секретар харківського міськради Геннадій Кернес продемонстрував на прес-конференції в середу аудіозапис, де йому і мерові міста Михайлові Добкіну погрожують розправою.

Прес-конференція була скликана для пояснення причин виклику секретаря міськради Геннадія Кернеса в Головне слідче управління МВС України, повідомляє МГ Об'єктив.

Присутній на прес-конференції народний депутат Дмитро Шенцев надав звукозапис переговорів депутата райради Медведєва з ймовірним виконавцем про замовлення убивства Геннадія Кернеса і Михайла Добкіна.

Так само Медведєв обвинувачує Кернеса в тому, що саме за наказом секретаря міськради на нього було зроблено вчинено напад, і обіцяє помститися.

Кернес вважає, що замах на нього і пов'язаний саме з розмовою, зафіксованою на плівці.

Те, як Кернес був доставлений на допит в Київ, секретар міськради назвав "хвастощами і демонстрацією сили", а Луценко, на його думку, просто зводить у такий спосіб особисті рахунки.

Адвокати секретаря міськради готують заяву про порушення прав людини.

Кернес попередив журналістів, що під дверима прес-центру його чекають представники правоохоронних органів, але вони не зможуть перешкодити конференції.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування