Савік Шустер йде з "Інтера" зі своєю командою

Вівторок, 29 липня 2008, 11:03

Частина співробітників компанії "Пірат Продакшн", що виробляла для телеканалу "Інтер" програми "Свобода Савіка Шустера", "Великі українці", "Ключовий момент", "Картата потата" і "Бійцівський клуб", 28-29 липня подають заяви про звільнення за власним бажанням.

Про це повідомляє "Телекритика" із посиланням на власні джерела, що побажали залишитись неназваними.

Зокрема, звільнення редакторської групи продакшну підтвердив шеф-редактор "Свободи" Володимир Долін, який також повідомив, що має намір подати заяву про звільнення після відпустки.

"Я працюю з Савіком Шустером уже 14 років. Починав ще в російському бюро "Радіо Свобода", потім на НТВ, на ICTV, "Інтері", і продовжу працювати далі", - сказав він.

Причиною звільнення колег Долін назвав те, що програма "Свобода" вироблятиметься відтепер іншим продакшном. Водночас він висловив сподівання, що ці люди продовжать працювати у продакшн-компанії "Савік Шустер Студіос", яку заснував Савік Шустер.

На запитання щодо структури власності нового продакшну Долін відповів "не знаю", але зазначив, що, крім інвестицій самого Шустера, там є інвестиції третьої сторони, які схарактеризував як "чималі".

За інформацією інших джерел, партнерами Шустера в цьому проекті є телекомпанія "Поверхность-ТВ" та пакистанський бізнесмен, який працює на українському ринку. Зараз, за словами Доліна, будується виробнича база для продакшну.

Шустер відмовився від коментарів щодо інформації про звільнення колективу "Пірат Продакшн", пославшись на перебування за кордоном. Як повідомляють джерела, свою заяву про звільнення Шустер зареєстрував ще на минулому тижні.
У новому сезоні "Савік Шустер Студіос" вироблятиме велике суспільно-політичне ток-шоу із Савіком Шустером, а також лінійку інших продуктів.

"Ми тільки на самому початку шляху. В нас є розуміння того, що ми вироблятимемо суспільно-політичне ток-шоу як основний продукт", - розповів Долін.

"Також є розуміння того, що лінійки продуктів повинні будуть з'явитись, а що це буде – я поки що сказати не можу, бо це залежить від умови ринку", - додав він.

Інформацію про те, що замовником цих продуктів буде телеканал "Україна", Долін не підтвердив і не спростував, зазначивши, що переговори ведуться з багатьма каналами.

Також Долін не виключає, що згадані лінійки можуть виходити на різних каналах, ще раз наголосивши на тому, що із жодним каналом не тільки не підписано контракт, але й не завершено переговори.

У прес-службі телеканалу "Інтер" поки що відмовляються коментувати вищевикладену інформацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування