Рада вирішила за годину "зшити" цифри Тимошенко, Ющенка і Януковича

Четвер, 31 липня 2008, 11:43

Верховна Рада ухвалила президентський законопроект про внесення змін до Держбюджету за основу і відправила його на доопрацювання до бюджетного комітету для врахування пропозицій уряду та опозиції.

За таке рішення проголосувало 440 депутатів.

Звертаючись до депутатів перед голосуванням, спікер Арсеній Яценюк попросив ухвалити президентський законопроект за основу з тим, щоб бюджетний комітет врахував у ньому положення урядового і опозиційного варіантів змін.

Після цього спікер оголосив годинну перерву для того, щоб бюджетний комітет збалансував усі позиції в одному законопроекті.

"Бюджетний комітет повинен засісти, узгодити повністю всі цифри, тому що в нас є дисбаланс у цифрах. Ми зараз не знаємо, що приймаємо. Щоб не було проблеми збалансування бюджету, візьмемо на дві години паузу... Давайте на годину, бо за дві години новий бюджет придумають. І давайте влаштуємо результативне голосування за 5 хвилин", - сказав Яценюк.

"Я просив би, щоб ми не влаштовували політичні танці на трагедії. І щоб був єдиний випадок, коли виграють не політики, а народ", - додав він.

Раніше бюджетний комітет рекомендував ухвалити урядовий проект змін до Держбюджету за основу.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування