Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Добкін визвався дати притулок осетинським дітям. А про грузинських - забув?

Вівторок, 12 серпня 2008, 13:18

Мер Харкова Михайло Добкін звернувся до мера Цхінвалі з пропозицією прийняти в Харкові на оздоровлення дітей з Південної Осетії.

"Одержуючи інформацію про бойові дії на вашій території, про число вбитих і поранених серед військовослужбовців і мирного населення Південної Осетії, висловлюю вам свою підтримку і бажаю якнайшвидшого відновлення миру і спокою на споконвіку вашій землі", - йдеться в листі.

За словами мера Харкова, він "з особливою тривогою сприйняв повідомлення про те, що серед постраждалих мирних жителів Цхінвалі багато дітей", повідомляється на сайті Харківської міськради.

"Як мер півторамільйонного міста, хочу запропонувати вам кращі оздоровчі табори Харкова, де працюють досвідчені педагоги, вихователі, лікарі", - написав Добкін.

"Тут осетинські діти зможуть відпочити, поправити своє здоров'я, а за необхідності - продовжити навчання російською мовою", - додав він.

За словами Добкіна, "Харків – споконвічно багатонаціональне місто, де мирно уживаються представники 111 націй і національностей, де за всю його історію не було жодного міжнаціонального конфлікту".

"Тому ми гарантуємо дітям Цхінвалі теплий прийом, увагу і турботу. Перебування в нашому місті, знайомство з його унікальною історією і гостинними жителями допоможуть вашим дітям забути всі жахи війни", - додав мер.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування