У Тимошенко заявляють, що РНБО з питання ЧФ РФ не проводилося

Четвер, 14 серпня 2008, 11:16

Управління зв'язків зі ЗМІ секретаріату Кабінету міністрів заявляє, що прем'єр-міністр Юлія Тимошенко останніми днями не одержувала запрошень на засідання Ради нацбезпеки та оборони.

"Також відомо, що в середу ніяке засідання РНБО не проводилося. Про те, що Рада національної безпеки й оборони нібито прийняла рішення, а президент на цій підставі видав указ, в уряді дізналися зі ЗМІ", - цитує слова секретаріату Кабміну Обком з посиланням на УНІАН.

"На жаль, змушені констатувати, що неправда і спроба скомпрометувати стали єдиною справою і щоденним правилом керівників президентського секретаріату", - додають управлінні зв'язків.

Як відомо, 13 серпня під час брифінгу перший заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак заявив, що президент Віктор Ющенко затвердив рішення РНБО про порядок перетинання державного кордону України військовослужбовцями, військовими кораблями і літаками ЧФ РФ.

За інформацією Шлапака, РНБО прийняв це рішення шляхом опитування. Рішення підтримали 12 з 14 членів Радбезу. Не підтримали прем'єр-міністр і міністр внутрішніх справ, повідомив представник секретаріату.

У відповідь на це повідомлення міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що йому не повідомляли про проведення РНБО і звернувся до Шлапака з вимогою спростувати інформацію про непідтримку ним рішення відносно ЧФ РФ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування