У Ющенка накопали інформацію про переговори Тимошенко і Росії

Четвер, 14 серпня 2008, 16:48

У секретаріаті президента заявляють про наявність інформації, що "відбуваються певні домовленості в БЮТ і її лідера (прем'єр-міністр Юлія Тимошенко) з Росією про підтримку на майбутніх президентських виборах".

Про це заявив на брифінгу заступник глави секретаріату президента Андрій Кислинський, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За його словами, відсутність реакції окремих керівників держави на події в Грузії межують зі зрадництвом національних інтересів.

"Більшість цих причин (причин відсутності реакції на події в Грузії) є вже не тільки політичними причинами, а вони межують зі зрадництвом національних інтересів", - наголосив він.

За словами Кислинського, відсутність реакції з боку окремих політичних лідерів стала "холодним душем для експертів, для журналістів... і для аналітиків секретаріату президента, стали холодним душем ті результати дослідження, які ми (представники секретаріату президента) провели".

Кислинський повідомив, що в дослідженні виділено 11 пунктів, що свідчать про те, що в секретаріаті є інформація, що "відбуваються певні домовленості в БЮТ і її лідера з Росією про підтримку на майбутніх президентських виборах".

При цьому він висловив переконання, що оприлюднення результатів цього дослідження змусить окремих політиків дати відповідь на припущення, допущені аналітиками секретаріату президента.

Тим часом, у четвер по каналах інтернет-ресурсу PRNewswire було поширено заяву Тимошенко, озвучену віце-прем'єром Григорієм Немирею:

"Ми солідарні з демократично обраним керівництвом Грузії. Грузинський суверенітет і територіальна цілісність повинні поважатися".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування