Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведєв підписав план по Південній Осетії

Субота, 16 серпня 2008, 14:21

Президент РФ Дмитро Медведєв підписав план врегулювання грузино-південносетинського конфлікту, що складається з узгоджених раніше шести принципів.

Про це повідомила прес-секретар президента Наталія Тімакова "Інтерфаксу".

"На нараді глави держави з постійними членами Ради Безпеки, що відбулася в суботу, розглядалася ситуація навколо грузино-південноосетинського конфлікту. Президент проінформував учасників наради, що він щойно підписав план врегулювання, який складається з шести раніше узгоджених принципів", - повідомила Тімакова.

На нараді, за її словами, розглядалися також "шляхи постконфліктного врегулювання і заходи, направлені на подолання наслідків гуманітарної катастрофи".

Разом з тим, заступник начальника Генштабу РФ генерал-полковник Анатолій Ноговіцин повідомив, що в Південній Осетії поблизу Рокського тунеля відбувся бій російських підрозділів і грузинської терористичної групи.

"За оцінкою фахівців, метою даної групи було проведення диверсійного акту в районі Рокського тунеля для блокування пересування сил і засобів, що беруть участь в ліквідації гуманітарної катастрофи", - заявив Ноговіцин в суботу журналістам.

Він повідомив, що диверсійна група на двох автомобілях "Нива" була виявлена о 16:15 мськ п'ятниці в районі Рокського перевалу. У її складі були бойовики у військовій і цивільній формі.

"В результаті перестрілки один з автомобіль був виведений з ладу, на другому членам диверсійної групи вдалося втекти", - сказав генерал. Він відзначив, що при огляді підбитого автомобіля "Нива" було виявлено 19 гранатометів, ящик з патронами і гранатами.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування