ТИМОШЕНКО ОТРИМАЛА ПОВІСТКУ ДО ГЕНПРОКУРАТУРИ

Понеділок, 8 вересня 2008, 13:12

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про те, що за нею встановлено цілодобове стеження, прослуховування телефонних розмов, а також про те, що її викликають до Генпрокуратури.

"Я хочу запитати, коли країна, коли секретаріат президента і окремі його люди дожили до такого маразму?", - запитала Тимошенко, коментуючи звинувачення секретаріату президента у зраді національних інтересів з боку прем'єра.

"Але саме неприємне, це те, що потім народився лист СБУ до Генпрокуратури, де Наливайченко, виконуючи політичне замовлення, пише про те, що викладені факти мають під собою певне підґрунтя і треба порушити кримінальну справу", - додала вона.

"Скажіть будь ласка, у нас що є СБУ? Чи у нас просто купка людей, які працюють на замовлення секретаріату президента для здійснення політичних репресій проти своїх політичних партнерів?", - запитала Тимошенко.

"На сьогодні, внаслідок цих дій, відкрито всі оперативно-розшукові справи проти керівника мого секретаріату, проти керівника моєї прес-служби, проти прем'єр-міністра, проти великої кількості людей, які працюють в уряді", - повідомила прем'єр.

"За мною вже багато місяців з моменту цих всіх жахливих виступів і листів 24 години на добу стежать, я не маю ніякої недоторканності", - заявила Тимошенко.

"Я отримала на 11 вересня повістку до Генпрокуратури, я маю безліч прослуханих телефонних розмов і нам підтверджують, що ведуться всі ці дії", - додала вона.

За словами Тимошенко, "сьогодні практично здійснюється тиск на деяких заступників генпрокурора і обіцянки, що якщо вони порушать проти прем'єра кримінальну справу, то президент подасть їх кандидатуру на пост генпрокурора".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування