Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЄЦ влаштував Ющенку ланцюг, а БЮТ звинуватив у адмінресурсі. ВІДЕО

П'ятниця, 12 вересня 2008, 17:23

У п’ятницю у 9 областях Західної України було організовано акції на підтримку президента Віктора Ющенка "Ланцюг єднання".

Організатором в Закарпатській та Івано-Франківській областях виступив Єдиний Центр, повідомляє сайт партії.

Як повідомив голова секретаріату Закарпатської обласної організації Єдиного Центру Володимир Шкріба, на Закарпатті в акції беруть участь близько 20 тисяч осіб. За задумом, ланцюг має пройти від Ужгорода до Нижніх Воріт до кордону з Львівською областю.

До активістів і членів Єдиного Центру долучилися представники "Нашої України", інших політичних партій, неурядових громадсько-політичних організацій, національно-культурних товариств.

Усі вони не лише підтримують політику президента, а й виступають із засудженням дій БЮТ на чолі з Юлією Тимошенко щодо створення прокремлівської більшості у ВРУ.

Тим часом бютівська молодіжка "Батьківщина молода" заявляє, що Закарпатська обласна організація "Єдиного Центру" "повномаштабно використовувала адміністративний ресурс для організації "Живого ланцюга" в Закарпатській області".

"Так, у Мукачеві студентів Мукачівського державного університету 12 вересня 2008 року організовано вивели на трасу (виїзд з Мукачева) за усним розпорядженням ректора Юрія Мигалини. У Перечині в "Живий ланцюг" залучили учнів старших класів середніх шкіл (10 та 11 класи) без згоди батьків", - йдеться в повідомленні.

"10 вересня в Ужгородському національному університеті організовано агітаційно-політичну зустріч із членом "ЄЦ" Оксаною Білозір на економічному факультеті, що є прямим порушенням Закону України "Про вищу освіту", - зазначають бютівці.

Відео 5 каналу

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...