Син депутата збив насмерть дівчину-байкера на 60 км/год?

Четвер, 18 вересня 2008, 11:39

У четвер у Сімферополі байкери запалять свічки на згадку про 25-річну Ганну Мишуткіну, яка розбилася на мотоциклі в аварії за участю автомобіля Bentley, за кермом якого був 24-річний Віталій Файнгольд - син депутата Сімферопольської міськради Йосипа Файнгольда.

Дівчина була відома в байкерських колах як "Нікіта". У четвер відбудуться похорони Мишуткіної, повідомляє УНІАН.

Попрощатися з нею приїдуть байкери з багатьох регіонів України. У Мишуткіної залишилася 4-річна донька.

Як відомо, 16 вересня близько 3-ї години ночі в районі залізничного вокзалу Сімферополя мотоцикл "Сузукі" повертав, коли в нього врізався автомобіль Bentley, який рухався назустріч.

Удар був такої сили, що мотоцикл розірвало на шматки. Bentley продовжив некерований рух і зіткнувся ще з двома автомобілями.

Подруга загиблої, яка їхала у ніч трагедії слідом за Мишуткіною, стверджує, що дівчина не винувата у ДТП, пише "Блік".

"Аня робила на мотоциклі поворот. У цей час їй назустріч, з боку площі Московської, вискочив Bentley. Він нісся зі швидкістю близько 200 км/год", - розповіла подруга.

За її словами, "Аня намагалася проскочити, пішла трохи вбік, а цей водій додав газу і звернув прямо на неї, хоча якби він не повертав, то спокійно проскочив би далі".

"Було лобове зіткнення, одразу стався вибух – рванув бензобак. Боже, як це було жахливо", - додала дівчина.

Фото з сайту "Блік"

За словами очевидців, Bentley протягнув мотоцикл 150 метрів. Після цього авто зачепив ще два автомобілі на узбіччі. Чоловік, що сидів у салоні одного з авто, отримав травму.

За кермом Bentley був Віталій Файнгольд, якого врятувала подушка безпеки. За даними місцевих ЗМІ, хлопець перебуває в реанімації однієї з лікарень Сімферополя.

За інформацією видання, батько Віталія Файнгольда заявив, що син рухався зі швидкістю 60 км/год, і додав, що вже найняв йому адвоката.

Статок Файнгольда, зауважує видання, оцінюється у 68 мільйонів доларів і в Сімферополі він дуже впливова людина.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування