ТИМОШЕНКО НЕ МОЖЕ ЛЕТІТИ ДО МОСКВИ, БО ЮЩЕНКО ЗАБРАВ ЇЇ ЛІТАК

Четвер, 2 жовтня 2008, 10:44

У зв`язку з тим, що президент Віктор Ющенко вилетів до Львова на літаку, що призначався для польоту Юлії Тимошенко до Москви, прем`єр-міністр України і українська делегація у супроводі журналістів відправляться до Москви чартерними рейсами.

Про це журналістам в аеропорту "Бориспіль" повідомила Тимошенко, яка дізналася про те, що її літак буде зайнятий президентом, перебуваючи в аеропорту, повідомляє УНІАН.

"Зараз ми шукаємо чартерні літаки, щоб якось дістатися до Москви", - сказала Тимошенко, зазначивши, що їй ніяк не пояснили зміни з рейсами, що виникли.

Вона зазначила, що у зв`язку з непередбаченими обставинами, можливо, що всі супроводжуючі її в поїздці – урядова делегація і журналісти, добиратимуться до Москви різними літаками.

Вона наголосила, що візит і переговори пройдуть у четвер у будь-якому разі.

"У нас немає іншого виходу, так що готуйтеся, зараз шукатимемо літаки, орендуватимемо чартерні… які можливо", - сказала Тимошенко.

Зранку літак президента України Ющенка здійснив аварійну посадку в аеропорту "Бориспіль".

За словами прес-секретаря президента Ірини Ванникової, посадку було здійснено у зв`язку з технічними несправностями літака. Він перебував у повітрі 20 хвилин.

Як сказала Ванникова, зараз президент пересідає на резервний літак Іл-62 і відправляється до Львова з робочою поїздкою.

Водночас, як повідомило УНІАН джерело, Тимошенко в цей час також перебувала в аеропорту, проте, порушуючи протокол, не підійшла до президента привітатися, а відразу зайшла до Залу офіційних делегацій.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування