Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутатам до вподоби нова робота - захоплення судів?

Середа, 15 жовтня 2008, 11:52

У середу зранку група народних депутатів від БЮТ заблокувала кабінет голови Вищого адміністративного суду Олександра Пасенюка.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу ВАС.

За її даними, наразі близько 30 депутатів знаходяться біля кабінету голови суду, не дозволяючи нікому до нього потрапити, таким чином унеможливлюючи роботу Пасенюка в нормальному режимі.

Про мету приходу до Вищого адмінсуду депутати не повідомляють, свої дії не пояснюють, стверджують у прес-службі.

Як відомо, 13 жовтня ВАС також звинувачував депутатів від БЮТ у перешкоджанні роботі Пасенюка. За даними прес-служби, депутати, зокрема, всюди супроводжували голову суду, заважаючи йому виконувати поточну роботу.

14 жовтня секретаріат президента за дорученням глави держави Віктора Ющенка звернувся до голови ВАС Пасенюка з проханням забезпечити розгляд апеляційної скарги на ухвалу Окружного адмінсуду Києва, якою призупинено виборчий процес, у приміщенні ВАС.

За даними прес-служби президента, це звернення спричинено ситуацією, що склалася у зв'язку з розглядом Київським апеляційним адмінсудом справи за згаданою апеляційною скаргою.

Як підкреслив керівник служби з представництва у судах України інтересів президента Руслан Кирилюк, депутати від БЮТ фактично заблокували роботу Київського апеляційного адмінсуду, унеможлививши розгляд зазначеної справи у встановлені законом строки.

Внаслідок цього слухання справи було вкотре відкладено на 17 жовтня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування