Застрелився прокурор, причетний до арешту міністра Тимошенко

Середа, 15 жовтня 2008, 14:38

Керівник прес-служби прокуратури Дніпропетровської області Світлана Чорна заявляє, що прокурор області Володимир Шуба загинув внаслідок трагічної випадковості.

Про це Чорна повідомила кореспонденту УНІАН телефоном.

За її словами, не можна стверджувати, що Шуба застрелився, як це передали засоби масової інформації раніше.

Чорна повідомила, що обставини трагедії з’ясовуються. На місці події перебуває заступник прокурора Дніпропетровської області Котенок.

За словами Чорної, пізніше буде підготовлено офіційну інформацію про обставини загибелі прокурора Шуби.

Як повідомили УНІАН у відділі зв`язків з громадськістю ГУМВС України у Дніпропетровській області, тіло Шуби було виявлено у середу близько 11.30 у тирі приватного спортивного комплексу "Беркут" у Дніпропетровську.

На місці події працює слідчо-оперативна група на чолі з начальником ГУМВС в області.

Попередньо з’ясовано, що смерть настала внаслідок нещасного випадку під час пристрілювання мисливського карабіна.

Під час стрільб у тирі разом з Шубою перебували ще дві особи, які дають свідчення. Шуба був прокурором Дніпропетровської області з 2000 року. У 2003 році він був звільнений з посади тодішнім генпрокурором Геннадієм Васильєвим "за численні прорахунки в роботі". Поновлений на посаді Святославом Піскуном.

До 2000 року працював в Криму. Там з його ім'ям пов'язують незаконний арешт двох міністрів кримського уряду, зокрема і нинішнього міністра соцполітики Людмили Денисової. Також з Шубою пов’язана низка лікеро-горілчаних скандалів, про які зокрема розповідав Микола Азаров Леоніду Кучмі на плівках Мельниченко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування