Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко і Янукович посварилися. Згадали про гінекологів та проффесорів

П'ятниця, 31 жовтня 2008, 23:38

Прем’єр Юлія Тимошенко обіцяє націоналізувати підприємства, де відбуватиметься звільнення працівників внаслідок фінансової кризи.

Про це Тимошенко заявила в ефірі каналу Інтер, звертаючись до представників Партії регіонів.

"Хочу попередити всіх вас – якщо будете викидати людей на вулиці, то ваші підприємства будуть повернуті державі. І вони будуть працювати під державним контролем", - заявила Тимошенко, показуючи рукою в напрямку Віктора Януковича.

"Я не знаю, кому ви пальчиком показували, Юлія Володимирівна. Но повтор 2005 року в 2008 показав, що уряд діє хаотично, немає професіоналів. Я підходив до людей і питав, десь працює гінеколог, десь – сантехнік", - відповів їй Янукович.

Тимошенко допустила, що, може, її уряд непрофесійний.

"Це ж ви проффесора і професіонали. Ви коли ідете з уряду, так щось як професіонали забираєте. Один ваш колега забрав Дніпроенерго, ви забрали 140 гектарів землі і тепер там ваша резиденція", - відповіла Тимошенко Януковичу.

Почувши це, Янукович перервав Тимошенко: "Ви більше ні на що не здатні, ніж на ту грязь, яку ви несете. Це ваше обличчя і я вам аплодую".

"Я ж вас не перебивала, правда!" – обурилася Тимошенко

"Я пишаюсь урядом, який збирав назад те, що ви розбазарили за ці роки. І ми наведемо порядок в країні", - пообіцяла прем’єр.

"Юліє Володимирівно, ви так переконливо кажете кожен раз, що хочеться вам вірити. Чому ви тільки кажете, але нічого не робите?" – запитав її Янукович. "Вікторе Федоровичу, ми якраз робимо", - відповіла йому Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...