Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТівці думають, що "Регіони" зібралися зробити Раді "харакірі"

Четвер, 6 листопада 2008, 14:26

У Партії регіонів проробляють план з дострокового складання депутатських мандатів, заявляє депутат від БЮТ Сергій Міщенко.

"Дійсно, цей план обговорюється серед депутатів фракції Партії регіонів. Це повторення нашого (фракції БЮТ) торішнього сценарію", - сказав він, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

При цьому Міщенко підкреслив, що в такий спосіб Партія регіонів зможе обновити свій виборчий список, очистивши його від "неблагонадійних" депутатів.

"Якщо у фракції Партії регіонів не знайдеться 150 охочих скласти мандати, регіонали можуть знайти підтримку в "Нашій Україні", - не виключив депутат.

Крім того, він відкинув звинувачення на адресу БЮТ про нібито намір створити коаліцію з Партією регіонів.

"Усе це робиться для того, щоб відвернути увагу суспільства від реальних цілей "Нашої України" і Партії регіонів - об'єднатися в майбутньому парламенті", - зазначив Міщенко.

Водночас у Партії регіонів називають інформацію БЮТ провокацією.

"Це провокація БЮТ. У нас немає ідеї про складання повноважень і не було. Це методи БЮТ і нехай вони нам їх не нав'язують", - повідомила заступник лідера фракції Партії регіонів Ганна Герман.

Згідно з Конституцією, парламент вважається недієздатним, якщо кількість депутатів менше конституційної більшості - 2/3.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...